Maattabel dames

En we zijn vertrokken !  Mijn eerste blog, een maattabel zodat jullie makkelijker kunnen weten welke maat jullie
precies nodig hebben.

Het idee is gisteravond ontstaan.  Ik kreeg een berichtje van een klant met de vraag welke maat van regenjas ze moest bestellen voor haar dochter.  Ze twijfelde tussen een small en een medium en vermits ik zelf een medium heb dacht ik, ik geef mijn maten door en dan kan ze vergelijken.  Daar het gisteren vrij druk was in de winkel en ik ‘s avonds een beetje moe was, had ik niet door dat ik de maten doorgaf in inch in plaats van in cm. 🙈  Verwarring allom !

Uiteindelijk is alles toch goed gekomen en werd de juiste maat besteld. 😉  

In onderstaande lijst vinden jullie de afmetingen van borst, taille en heup terug in cm 😉 en kunnen jullie op die manier makkelijk terugvinden welke maat je het best kiest. Ook de jeansmaten staan in het rijtje.  Als je nog vraagjes hebt, stel ze gerust !

Getting ready for the fotoshoot ! 😉

Omdat (camera)man Erwin niet altijd tijd heeft om foto’s te maken heb ik me een automatische cameraman 😱 aangeschaft.  Het zal eerst wat zoeken worden om het beste resultaat te verkrijgen, (technisch ben ik een ramp 🙈) maar we gaan ervoor !!!  Naar de toekomst zullen er meer foto’s van de La Fontini collectie, gedragen door een niet professioneel model 😉verschijnen.  Fingers crossed !

Wat zijn we toch vaak streng voor onszelf !!! Zo vaak klantjes die niet tevreden zijn over kleinigheden, kritiek hebben op zichzelf, te dik, te dun, rimpeltje hier, rimpeltje daar,…
Ik kan alleen maar zeggen : DAMES JULLIE ZIJN PRACHTIG !!!!

Zo veel mooie dames die ik wekelijks over de vloer krijg. Ik vind jullie stuk voor stuk supermooi en jullie mogen trots zijn op jezelf!!!

HARTELIJK DANK DAT JULLIE MIJN KLANTJES ZIJN ! 💜😉🙏